Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
Overdose Májusban újra futhat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Pászti Judit Amina   
2013. április 22. hétfő, 09:23


 

                     

Overdose csikóként, 2 évesen (Fotó: Juszel Béla)

Az Ujszo.com-on a minap érdekes cikk jelent meg Bőd Titanilla tollából, aki Mikóczy Zoltánnal készített interjút Overdose testvérének megvásárlásával kapcsolatosan. A cikkből nem csak azt tudhatjuk meg, ki az új társtulajdonos, és hogyan happolták el Mikóczy Zoltánnal a sejk orra elől Overdose testvérét, hanem választ kaphatunk néhány fontos kérdésre is, ami bennünket Overdose rajongókat foglalkoztat. Az Új Szó cikkében ugyanis Mikóczy Zoltán azt nyilatkozta, hogy Overdose egészséges, augusztus óta szerencsére nem volt gond a patájával, és a tervek szerint májusban akár újra rajthoz állhat. A fenti fotókon egyébként látható a "kisöccs" és Overdose közötti hasonlóság, aki azonban Mikóczy szerint valószínűleg nem fogja tudni túlszárnyalni nagyobbik testvérét. 

 

 

                                                                               "Az O betűs" tesó (Tattersalls.com)

 

"250 000 euróért vásárolta meg a magyar csodalóként emlegetett Overdose testvérét Mikóczy Zoltán dunaszerdahelyi vállalkozó szerdán, az angliai Newmarketben tartott hagyományos árverésen. A kétéves csődörért a dubaji Maktoum sejk és a szaúdi Abdullah herceg képviselőivel licitált, végül az is dönthetett, hogy Maktoum sejk ügynöke nem tudott kapcsolatba lépni a főnökével. Mikóczy Zoltánnal beszélgettünk." A teljes cikk itt olvasható.

Это была точно такая же "игровые автоматы обезьяны играть" улица как и любая "Чит инжин скачать бесплатно" другая.

Не было ничего удивительного в том, что декан Уитерс "игровые автоматы онлаен" и все научное сообщество "скачать бесплатно игры от алавар без ключей" хотели бы просто закрыть глаза и надеяться, что Минимум Маундера "Хохломская роспись: Рабочая тетрадь" будет каким-то образом продолжаться.

Даже если "Путы материнской любви" бы я и сообщил ему частоту этой "лучшие рс игры 2012" двери, он все равно не смог бы "сезон охоты скачать игру" ею воспользоваться.

Крапивник, продолжала Вишенка, прикажите служителям "Свет в океане" поддерживать все вечнозеленые растения.

Она была миниатюрная, и, подобно "скачать натальи власовой я у твоих ног" всем, кто ненавидел день, густо-кремовая.

Просто я не знаю расположения твоих комнат.

 
FacebookJP-Bookmark
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)