Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
Overdose sorsa egy hónapon belül dölhet el PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Alpári Gergő   
2012. szeptember 07. péntek, 11:14

Ma reggel terjedelmes cikk jelent meg Neil Clark tollából a Racing Post weboldalán Overdose kapcsán. A közismert zsurnalisztának Mikóczy Zoltán tulajdonos adott interjút.

Az alábbiakban, ennek a cikknek teljes, magyarra fordított változatát olvashatják:

A tehetséges, de sérülékeny sprinter tulajdonosa, Mikóczy Zoltán azt mondja, a hétéves Starborough apaságú mén sorsa az elkövetkező egy hónapban dőlhet el.

Az Alagi Rakétát, aki pályafutása 19 versenyéből 16-szor halad át elsőként a célvonalon, legutóbb tavaly novemberben, Rómában láthatta a közönség. Akkor egy Group 3-as versenyben győzött Frankie Dettori-val a nyergében. A világklasszis olasz zsoké első alakalommal lovagolta a magyar sprintert.

Overdose-t januárban Dubai-ba utaztatták, hogy részt vegyenek vele a meydan-i karneválon, de egy, a jobb elülső lábában kialakult sérülés miatt, végül az egész eddigi 2012-es szezont ki kellett hagynia.

„Miután a tályog kifakadt, és némi idő elteltével Overdose jobban lett, dolgozni kezdtünk vele, de sajnos visszaesést tapasztaltunk, mert újból előjött a régi probléma. Az egészségi állapota jelenleg nem 100%-os, így ki kell hagynunk az októberi Prix de l'Abbaye futamát.”  – mondta Mikóczy, majd hozzátette: „Havonta egyszer az angliai állatorvosa, Rob van Pelt és patkolókovácsa, Stuart Packham Magyarországra látogat, hogy megnézzék, milyen állapotban van a ló.”

„Ha Overdose egy másik ország színeiben futna, talán már korábban pont került volna az ügy végére, azaz már visszavonultattuk volna, de Magyarországon tán, ha százévente akad, egy ilyen ló.”

„Két lehetőségünk van: Visszavonultathatjuk, s ez esetben fedezőmén lesz belőle, vagy továbbra is tréningben marad. De amíg a legkisebb reményt is látjuk, hogy teljesen felépül és visszatérhet a versenypályára, Mi nem adjuk fel. Az elkövetkező egy hónapban döntjük el, hogy érdemes-e vállalnunk a kockázatot.”

Mint ismert, Overdose korábban „megnyerte” a 2008-as Prix de l'Abbaye futamát, de vitatott körülmények között azt a versenyt később érvénytelenítették, miután az egyik résztvevő, Fleeting Spirit startbokszának ajtaja nem nyílt ki. A Group 1-es futamot, aznap újrafutották, de Overdose, abban már nem vett részt.

A pej telivér tavaly közeli negyedik helyen ért célba a Royal Ascot-on, a King’s Stand Stakes-ben. Idén pedig bronzszobrot avattak tiszteletére a budapesti Kincsem Parkban. – zárja sorait a szerző.

Будь нас меньше, я уверен, что неприятель, так или иначе, дал бы о себе знать.

Острие охотничьего ножа касается чего-то твердого.

Исключительный случай,-полчаса спустя сообщил штабной врач кадету Биглеру, отдыхавшему под одеялом.

Ясно, что, если индейцы не захотят вступить с нами в открытый бой, у нас будет мало шансов догнать отступающего врага.

Чиун, тоже по-корейски, ответил, что Римо ведет себя как настоящий белый.

Когда они проезжали мимо, до нее донеслись вопли сидевших в танке людей.

В нашей "Скачать программу просмотра изображения и факсов"стране развелось такое множество бюрократов, что она напоминает гигантскую почтовую контору.

Послание "Игры на комп скачать стрелялки"каким-то образом стало еще понятнее, когда он прочитал его непосредственно на самом камне.

Иначе нельзя "Скачать альбом игорька"было объяснить ту ужасающую драму, которая произошла "Скачать аваст с ключом бесплатным"в этой залитой кровью лодке.

А по воскресеньям они поют псалмы, сообщила мисс Кокер и поджала губки.

Очень мило "андерсен сказки скачать" с вашей стороны, пробормотал Бронзини.

Иногда, ранним солнечным утром, я "скачать эро игры через торрент" бродил по берегу и освежающий бриз "игры скелеты на двоих" помогал мне избавиться от мрачных "Скачать игру star wars kinect" воспоминаний о локальном военном конфликте в Азии, который отнял у меня младшего "скачать приложение на айфон" брата.

Мистер Слинсби сжал и отпустил чернильницу.

Обычные "скачать и мультфильм чебурашка и крокодил гена" дельфины вполне мирные, "домашний тренинг скачать" возможно, с разумом, равным нашему собственному.

Боги любят иногда снизойти к смертным.

И "песня вахтеры скачать" поэтому Римо, американского гражданина и уроженца города Ньюарка, объединяло с наследниками древнего корейского рода чувство, далеко превосходившее все известные виды человеческих взаимоотношений.

Крессильда пренебрегла правилами благопристойности "Царский сплетник (трилогия)" и высунулась из окна, чтобы разглядеть, что "скачать linkin park dont stay" же это "Коллекционер" такое.

Свечи вдоль его пути загорались сами, "Скажи, папа, почему ты меня любишь?" когда он проходил мимо.

Некоторое время они скакали бок о "гоголь майская ночь краткое содержание" бок.

Сейчас он был одет так "скачать шаблон для ucoz в стиле ucoz" же, как и при первой встрече с Питером "скачать игру на грузовике" Вестфалом, даже самый "игр стильные девчонки полная версия скачать" тонкий знаток затруднился бы определить, к какой эпохе какая "скачать и слушать новую музыку" часть его костюма принадлежит.

Я, пожалуй, отдохну "Скачать читы для crysis 2" часок-другой.

Тебе и всем остальным хингу-кун.

 
FacebookJP-Bookmark
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)