Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
Bemutatkozás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Pászti Judit Amina   
2012. július 11. szerda, 14:00

Július 10-től új társszerkesztő segíti az Overdose Online-t, hisz célunk továbbra is az, hogy szakmailag helytálló tájékoztatást nyújtsunk olvasóinknak Dóziról. Alpári Gergő neve sokatok számára ismerősen csenghet, de nézzük mit is érdemes tudni róla:

Gergő közel tíz esztendeje a lóversenyzés szerelmese. 2010 nyarán csatlakozott a közismert Racing Portal-hoz, ahol Sereg András főszerkesztő pártfogoltjaként „bontogatta szárnyait”, mint amatőr újságíró. A Racing Portal-tól egy év elteltével távozott, majd nem sokkal később saját lovis blog-oldallal, a Hármasbefutóval hívta fel magára a lóverseny kedvelők figyelmét. Jelenleg az ország legolvasottabb lovas gyűjtőoldalán, a Lovasok.hu-n szerkeszti a lósport rovatot. Az említett weblapokon túlmenően, sorait olvashattátok már nálunk is, de fiatal kora ellenére publikált már a Magyar Turf hasábjain is.

Személyében ráadásul egy igazi Overdose fan csatlakozott a csapathoz. Ha cikkeivel nem is találkoztatok még, nagy népszerűségnek örvendő korábbi Dózis videóival bizonyosan megkönnyeztetett már jópáratokat…

                 

A honlap külsejét követően, tehát a szerkesztőség is megújult, s reményeink szerint Gergő érkeztével új lendületet veszünk. Célunk, hogy Titeket, azaz Dózi több mint 12 ezres rajongótáborát továbbra is naprakész információval lássuk el, mindemellett olyan apró részletekre is rávilágítsunk, ami talán eddig még kimaradt az Overdose kapcsán megjelent cikkek sokaságából.

Fogadjátok, hát nagy szeretettel! A magam részéről jó „munkát”és sok sikert kívánok Gergő!

 

В конюшнях вернее, на пастбищах ее отца насчитывалось до пяти тысяч лошадей.

Они были разочарованы и удивлены поведением мустангера.

Я остановился передохнуть только тогда, когда огонь индейских ружей уже не был опасен для меня.

Толпы людей, прижатые к стенам домов, стояли по сторонам, запрудили балконы и асотеи.

Концерт в пользу убийц вот настоящее "Скачать песню группы воскресение"дело.

Кроме высокого, густо разросшегося бурьяна, кактусов и алоэ, ничего не было видно.

Вскорости подоспеют "Программы скачать музыку с контакта на компьютер"спасатели с "Скачать нарезки новинки на телефон"провизией.

Я просто не понимаю, как вы можете со "Скачать книги на нокиа"всем этим расстаться, Билликен!

Все они такие, выродившиеся старинные аристократы.

Так вот, вся эта цепочка убийств сделала тебя главным подозреваемым.

Я "Сотовые телефоны каталог 2012"вовсе не намеревалась порицать вас, Крапивник.

Человеческие лица, морды зверей, демонические образы мелькали передо мной, и никто не проявлял особенно дружеского расположения.

Методом проб и ошибок Амнет "Скачать игру бутылочка на телефон"пришел к этому процессу.

Мне еще нужно было разработать и опробовать уйму заклинаний, так как я не собирался деликатничать там, где дули дикие ветры.

Если бы та энергия, которую мы сейчас высвободили, вышла "скачать аню воробей"бы из-под нашего контроля, дети бы пострадали больше всего.

Два разъяренных матроса с обнаженными клинками стоят лицом к лицу, "бесплатные играть в игру побег"и каждый страстно желает поразить противника.

 
FacebookJP-Bookmark
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)