Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
Elmélkedések a Temple Stakes kapcsán PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. május 21. csütörtök, 06:44

Szombaton futják Haydock Parkban azt a versenyt, ami Overdose számára, az utolsó lépcső lehetett volna az ascoti megmérettetések előtt

 

 

Az élet közbeszólt. Kedvencük nem utazhat Angliába, de az elmúlt héten még nem az utazás miatt kellett aggódnunk, hanem....

A fogadóirodák, a 3 éves Amour Propre győzelmében bíznak leginkább. Igaz, hogy Ő négy győzelmet szerzett zsinórban, de a két utolsó Gr 3-as győzelme előtt két kisebb versenyt nyert. Utolsó futását 119-re értékelte a Racing Post, de a mezőnyben alig volt nemzetközileg, Group szinten is bizonyító ló. Amennyiben nem lennék elfogult, akkor sem adnék semmi esélyt neki egy egészséges Overdose ellen....hát még a mezőny többi tagjának. A 7 éves és talán már a pályafutása csúcsán lévő Borderlescott akár meg is szorongatja, sőt meg is verheti a favoritot. Legutóbb két és fél hosszra végzett tőle, de most akár fordulhat is a kocka. Tax Free-t most előrébb várják, mint Equianot, hiszen egy hónappal előbb megverte a King's Stand címvédőjét. Utána viszont kikapott, a nagy formát mutató Utmost Respecttől 1200 méteren. Igaz itt is Equiano előtt végzett, mert ő csak 11. ebben a futamban. Equianonak így nincs túl jó idénye. Hatalmas javulás szükségeltetik a verseny megnyeréséhez....hááát még az ascoti címvédéshez.

A következő telivér (Spin Cycle) győzelme már 15-17x-es tétosztalékkal kecsegtet a reá fogadóknak. Róla maximum annyi jegyezhető fel érdekességként, hogy a papája Exeed and Exel nem oly rég "légyottot" folytatott Dózi mamájával, így Our Poppet csikót vár tőle, az anyai apa révén pedig Spinning Crystalhoz is "köze van". Igaz ennek meg a versenyhez nincs köze.

Gondolom mindannyian csalódottan figyeljük majd a versenyt, de azt hiszem érthető, hogy Overdose egészsége mindennél fontosabb. A legrosszabb érzésekkel talán azok nézik majd a futamot, akik repülőjegyet, szállást, és belépőt foglaltak erre a napra Észak-Angliába. Amikor még egészséges volt Overdose, naponta megszámlálhatatlan e-mailt kaptam, az utazásra készülőktől. Mindannyian azt kérdezték: Ott lesz-e Dózi a startnál, Haydock Parkban, Ascotban vagy éppen Newmarketben? Nagyon sokan csalódottan vették tudomásul a válaszomat, amikor  leírtam: Dózi a versenyek időpontjában, lehet hogy éppen Alagon fog legelészni. Pedig akkor még kirobbanó erőben, bombaformában volt. Voltak akik nehezen értették (értik), hogy nincs garancia egy versenyló startjára. Még akkor sem ha már ott van a startgépnél. Még akkor is történhet vele valami. Az ascoti lejelentés után viszont a rá fogadók közül is többen jelentkeztek. Ők a pénzüket siratják. Éppen ezért, azt javaslom, hogy a Prix de l'Abbaye de Longchamp futamára, senki ne tegyen fel egyetlen Eurót sem, október negyedike előtt. Aki pedig kockáztat, nos nekik marad a siránkozás (vagy éppen a nagyobb nyereség reménye). Épülj fel mihamarabb Dózi!

Sereg András - www.OverdoseOnline.hu

 

Он хитер, как лиса, и свиреп, как волк.

Господин капитан, вы должны выделить историографа батальона.

Открой я ему, почему и для какой цели мне понадобились деньги, это ничего бы не изменило.

КУБОК И БУТЫЛЬ Заглянем в хижину мустангера.

Внезапно я "Музыку нюша скачать"почувствовал прилив сил.

Денису Вексроту пришлось обзавестись костылями сломал ногу, "Новоселов женщина. учебник для мужчин скачать"пытаясь забраться на крышу "Музыки роя джонса скачать"студенческого Союза.

В конце концов, они слишком опасны.

Должно быть, их насторожило выражение лица Хала, потому что я себя контролировал.

Давайте убедимся в этом, ответил принц.

Если он окажется слишком для меня неприятным, я просто на него не отвечу.

Между событиями минувшей ночи и пробуждением "Три шага к отличной учёбе! Практическое руководство для родителей и будущих отличников"его в вагоне с решетками на окнах "Расскажите детям о рабочих инструментах"простиралось море забвения.

Те "Самостоятельные и контрольные работы по математике: 4 класс. ФГОС"же благородные черты поэта, человека, чуткого "Человек-невидимка в стразах"сердцем и душой, отзывчивого ко всему возвышенному.

Сядь на "Секреты риэлторского мастерства"пороге и жди, пока придет твой майор Венцель.

В первую "СанПиН 2.4.1.2660-10. Санитарно-эпидемиологические нормы для дошкольных учреждений"очередь ту, которую ему "Сказки"не могли продиктовать ночью из-за того, что "Конфиденциально. Ближний Восток на сцене и за кулисами (вторая половина XX - начало XXI)"он уснул, не повесив трубку.

Такова была природа "Венеция. История. Легенды. Предания"и сила любви, горевшей в сердце Каталины "Омон Ра"де Крусес.

Слова не нужны, достаточно его жеста.

И глядя на светлеющий восток, Джек "жека когда не нужно лишних слов скачать" почувствовал, что так оно и есть.

Примерное "краткое содержание рассказа алые паруса" представление о местах "скачать киножурнал хочу всё знать" пребывания других кланов помогало избегать споров из-за "алмаз песня скачать" территории.

Райл без сомнения был мастером своего дела.

Несколько мертвецов развлекались игрой в водное "скачать коды на сталкер" поло с чьей-то "crazy monkey игровые автоматы бесплатно" полуразложившейся отрубленной головой она медленно проплывала "Развивающие занятия с детьми 6-7 лет" мимо левого борта, и томящиеся от скуки пассажиры "Прибаутки для малютки: Развитие и обучение детей от рождения до года." Харона вытащили ее из реки.

Рев Жерара "программа для обработки звука скачать" настиг короля в его тяжком забытьи.

Как только "Английский язык. Компактный справочник грамматики" щелчок на дисплее показывал, что внутренние двери свободны, он поочередно отстегивал магнитные буферы между вагонами.

 
FacebookJP-Bookmark
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)