Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
Hírek
Overdose búcsúalmái PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Pászti Judit Amina   
2013. szeptember 12. csütörtök, 19:48

Egy alma - egy emlékezetes pillanat
 

Dózinál jártunk látogatóban, hogy személyes búcsút vegyünk tőle, s köszönetképpen az elmúlt évek sok szép pillanatáért, egy láda almát is vittünk búcsúajándékba. Mert Overdose verseny karrierjének végével, ez a mi búcsúnk is egyben. Elérkeztünk az utolsó fejezethez, Overdose meséje itt véget ér, s így a mesélő sem tehet mást, mint levonja a tanulságot és visszateszi a polcra a könyvet. Az elmúlt öt év nekünk e csodás lóról szólt, s most egy űr marad utána az életünkben (a szívünkben soha, mert ott mindig őrizni fogjuk). Igyekeztünk a rajongókat tájékoztatni minden eseményről, amennyire tőlünk tellett. Az Overdose Online volt a hobbink. Ha pedig most a történet végén visszatekintek az elmúlt évekre, a sok-sok szép emlék és izgalmas pillanat úgy sorakoznak egymás mellett, mint az almák a ládában. Valójában most értem csak meg igazán, hogy mennyi mindent köszönhetek Overdosenak...

Bővebben...
 
Facebook
Pillanatok, melyeket (mi is) megkönnyeztünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Alpári Gergő   
2013. szeptember 07. szombat, 05:11

Csokorba szedtük az Overdose búcsúztatása kapcsán készült videó felvételeket. Profik és a rajongók által készített filmek, nálunk egyaránt elférnek. Ha rendelkezel hasonlóval, töltsd fel a legnagyobb videómegosztó portálra, majd küld el nekünk a linket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre, mi pedig közzétesszük! 

Bővebben...
 
Facebook
Itt a vége, fuss el véle! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Alpári Gergő   
2013. szeptember 03. kedd, 11:37
 
 
Itt a vége fuss el véle! Vasárnap a Kincsem Parkban ünnepélyes keretek között felvezetéssel búcsúzott a közönségtől Overdose.
 
Az év versenynapjára több ezer látogatót vártak a szervezők, s bár pontos adatokkal nem rendelkezünk, becsléseink szerint nagyjából ötezren lehettek szemtanúi a magyar csodaló utolsó budapesti fellépésének, és a kiemelt versenyeknek.

Dózi 17:30 magasságában érkezett a győztesek körébe, ahol röviden búcsúztatták, majd egy erre az alkalomra készített pompás dísztakarót terítettek kedvencünk hátára, melyet az Overdose-rajongók ajánlottak fel a jeles alkalomra. Mindeközben a kivetítőn felelevenítették Overdose pályafutásának emlékezetes momentumait, míg a winner’s circle-ben felállított pódiumon Mikóczy Zoltán tulajdonos, és Dózi korábbi trénerei, Ribárszki Sándor valamint Jozef Roszival emlékserleget vehettek át Csapkovits Tamás versenytitkártól.
 
Bővebben...
 
Facebook
Az én Overdose-om! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Alpári Gergő   
2013. augusztus 30. péntek, 12:06
Szeptember 1-jén a Kincsem Parkban búcsúzik a közönségtől OverdoseSokat gondolkoztam, hogy az ünnepnek ígérkező esemény elé, mit is írhatnék, aztán valaki közbeszólt, mert úgy látszik a legszebb öröm továbbra is káröröm. De, míg egyes emberek nyíltan vállalják a véleményüket, addig mások a publicista szerepkörében tetszelegve „burkoltan vagdalkoznak”...
 
 

Szervusz Barátom!

Ha megengeded, márpedig aligha van más választásod, ezen sorok keretei között reagálok arra a hosszú írásra, melyet a napokban megosztottál a nagyvilággal. Elöljáróban annyit szeretnék mondani, én nem vagyok újságíró, de ebben a tekintetben máris kvittek vagyunk, mert ahogy olvasom, te meg a lósportokhoz nem konyítasz.

Viszont van, amiért tisztellek! Azok közé tartozom, akik értékelik, hogy ily sokat foglalkoztál az Overdose-témával, de látva a végeredményt, bár ne tetted volna…
 
Bővebben...
 
Facebook
Overdose búcsúztatása PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Alpári Gergő   
2013. augusztus 26. hétfő, 14:04

Szeptember 1-jén a Kincsem Parkban búcsúzik a közönségtől kedvencünk Overdose. A versenynap folyamán számos kiemelt összecsapást rendeznek, mint például a Kincsem Díj és az Imperiál Díj, de ugyanekkor mutatkozik be Dózi féltestvére, a kétéves Opium Bullet is.
Bővebben...
 
Facebook
Overdose búcsúja PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Pászti Judit Amina   
2013. augusztus 20. kedd, 17:38

 

Az Új Szó mai cikkében olvasható, hogy Overdose testvére az Opium Bullet nevet kapta. Szeptember 1.-én áll majd rajthoz első ízben a Kincsem Parkban, ugyanekkor Overdose sajnos nem fog futni. Mikóczy Zoltán az Új Szónak azt nyilatkozta, hogy Dózit felvezetik, így fog elbúcsúzni a rajongóktól. Pályafutása tehát befejeződött. Azt hiszem tartozunk Dózinak annyival, hogy tiszteletünk jeléül aznap ellátogatunk a Kincsem Parkba és elbúcsúzunk ettől a csodás lótól, aki annyi sok szép győzelemmel és sok örömteli pillanattal ajándékozott meg minket, sosem felejtünk el Dózi! A teljes cikk itt olvasható!

 
Facebook
Szeptember 1-jén térhet vissza Overdose PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Alpári Gergő   
2013. augusztus 04. vasárnap, 22:22
 
A budapesti Kincsem Parkban a csodaló csillagászati összegért vásárolt testvére, a még mindig név nélküli csikó is bemutatkozhat
Bővebben...
 
Facebook
Overdose a Kincsem Parkban állhat starthoz PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Alpári Gergő   
2013. július 29. hétfő, 14:31
 
Szenzációs programmal várja látogatóit a Kincsem Park szeptember 1-jén.
Bővebben...
 
Facebook
Royal Applause PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Alpári Gergő   
2013. május 01. szerda, 12:14

Két hete bombaként robbant a hír, Mikóczy Zoltán (pontosabban egy szindikátus, melynek ő maga is tagja) közel 80 millió forintért megvásárolta Overdose testvérét a newmarket-i árverési csarnokban.
Bővebben...
 
Facebook
Overdose Májusban újra futhat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Pászti Judit Amina   
2013. április 22. hétfő, 09:23


 

                     

Overdose csikóként, 2 évesen (Fotó: Juszel Béla)

Az Ujszo.com-on a minap érdekes cikk jelent meg Bőd Titanilla tollából, aki Mikóczy Zoltánnal készített interjút Overdose testvérének megvásárlásával kapcsolatosan. A cikkből nem csak azt tudhatjuk meg, ki az új társtulajdonos, és hogyan happolták el Mikóczy Zoltánnal a sejk orra elől Overdose testvérét, hanem választ kaphatunk néhány fontos kérdésre is, ami bennünket Overdose rajongókat foglalkoztat. Az Új Szó cikkében ugyanis Mikóczy Zoltán azt nyilatkozta, hogy Overdose egészséges, augusztus óta szerencsére nem volt gond a patájával, és a tervek szerint májusban akár újra rajthoz állhat. A fenti fotókon egyébként látható a "kisöccs" és Overdose közötti hasonlóság, aki azonban Mikóczy szerint valószínűleg nem fogja tudni túlszárnyalni nagyobbik testvérét. 

Bővebben...
 
Facebook
Overdose testvére magyar tulajdonban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Pászti Judit Amina   
2013. április 18. csütörtök, 08:29

Számunkra örömhír, hogy a Miko Racing and Trading Kft a hét elején, a Newmarketi Tattersalls árverésen, megvásárolta Overdose testvérét (anyai ágon). A még névtelen, Overdosehoz hasonlóan pej mén csikó, származás alapján apai ágon Royal Applause (Gb), anyai ágon Our Poppet (IRE). Származási lapja itt látható.

Bővebben...
 
Facebook
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 30
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)