Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
News
Overdose búcsúalmái PDF Print E-mail
Written by Pászti Judit Amina   
Thursday, 12 September 2013 19:48
There are no translations available.

Egy alma - egy emlékezetes pillanat
 

Dózinál jártunk látogatóban, hogy személyes búcsút vegyünk tőle, s köszönetképpen az elmúlt évek sok szép pillanatáért, egy láda almát is vittünk búcsúajándékba. Mert Overdose verseny karrierjének végével, ez a mi búcsúnk is egyben. Elérkeztünk az utolsó fejezethez, Overdose meséje itt véget ér, s így a mesélő sem tehet mást, mint levonja a tanulságot és visszateszi a polcra a könyvet. Az elmúlt öt év nekünk e csodás lóról szólt, s most egy űr marad utána az életünkben (a szívünkben soha, mert ott mindig őrizni fogjuk). Igyekeztünk a rajongókat tájékoztatni minden eseményről, amennyire tőlünk tellett. Az Overdose Online volt a hobbink. Ha pedig most a történet végén visszatekintek az elmúlt évekre, a sok-sok szép emlék és izgalmas pillanat úgy sorakoznak egymás mellett, mint az almák a ládában. Valójában most értem csak meg igazán, hogy mennyi mindent köszönhetek Overdosenak...

Read more...
 
Facebook
Pillanatok, melyeket (mi is) megkönnyeztünk PDF Print E-mail
Written by Alpári Gergő   
Saturday, 07 September 2013 05:11
There are no translations available.

Csokorba szedtük az Overdose búcsúztatása kapcsán készült videó felvételeket. Profik és a rajongók által készített filmek, nálunk egyaránt elférnek. Ha rendelkezel hasonlóval, töltsd fel a legnagyobb videómegosztó portálra, majd küld el nekünk a linket a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it email címre, mi pedig közzétesszük! 

Read more...
 
Facebook
Itt a vége, fuss el véle! PDF Print E-mail
Written by Alpári Gergő   
Tuesday, 03 September 2013 11:37
There are no translations available.

 
 
Itt a vége fuss el véle! Vasárnap a Kincsem Parkban ünnepélyes keretek között felvezetéssel búcsúzott a közönségtől Overdose.
 
Az év versenynapjára több ezer látogatót vártak a szervezők, s bár pontos adatokkal nem rendelkezünk, becsléseink szerint nagyjából ötezren lehettek szemtanúi a magyar csodaló utolsó budapesti fellépésének, és a kiemelt versenyeknek.

Dózi 17:30 magasságában érkezett a győztesek körébe, ahol röviden búcsúztatták, majd egy erre az alkalomra készített pompás dísztakarót terítettek kedvencünk hátára, melyet az Overdose-rajongók ajánlottak fel a jeles alkalomra. Mindeközben a kivetítőn felelevenítették Overdose pályafutásának emlékezetes momentumait, míg a winner’s circle-ben felállított pódiumon Mikóczy Zoltán tulajdonos, és Dózi korábbi trénerei, Ribárszki Sándor valamint Jozef Roszival emlékserleget vehettek át Csapkovits Tamás versenytitkártól.
 
Read more...
 
Facebook
Az én Overdose-om! PDF Print E-mail
Written by Alpári Gergő   
Friday, 30 August 2013 12:06
There are no translations available.

Szeptember 1-jén a Kincsem Parkban búcsúzik a közönségtől OverdoseSokat gondolkoztam, hogy az ünnepnek ígérkező esemény elé, mit is írhatnék, aztán valaki közbeszólt, mert úgy látszik a legszebb öröm továbbra is káröröm. De, míg egyes emberek nyíltan vállalják a véleményüket, addig mások a publicista szerepkörében tetszelegve „burkoltan vagdalkoznak”...
 
 

Szervusz Barátom!

Ha megengeded, márpedig aligha van más választásod, ezen sorok keretei között reagálok arra a hosszú írásra, melyet a napokban megosztottál a nagyvilággal. Elöljáróban annyit szeretnék mondani, én nem vagyok újságíró, de ebben a tekintetben máris kvittek vagyunk, mert ahogy olvasom, te meg a lósportokhoz nem konyítasz.

Viszont van, amiért tisztellek! Azok közé tartozom, akik értékelik, hogy ily sokat foglalkoztál az Overdose-témával, de látva a végeredményt, bár ne tetted volna…
 
Read more...
 
Facebook
Overdose búcsúztatása PDF Print E-mail
Written by Alpári Gergő   
Monday, 26 August 2013 14:04
There are no translations available.


Szeptember 1-jén a Kincsem Parkban búcsúzik a közönségtől kedvencünk Overdose. A versenynap folyamán számos kiemelt összecsapást rendeznek, mint például a Kincsem Díj és az Imperiál Díj, de ugyanekkor mutatkozik be Dózi féltestvére, a kétéves Opium Bullet is.
Read more...
 
Facebook
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 66
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)